Ofice mestIT-kurser,

der virker


Få mest ud af Offfice pakken - hovedindhold:


Under temaet med titlen ”Få mest ud af …”  har vi lanceret en række nye kurser, som sætter brugerne i stand til at arbejde meget mere effektivt med Office-programmerne!


Du kan se kursernes indhold m.v. ved at klikke på de enkelte kursusemner, f.eks. "Få mest ud af Word" eller "Få mest ud af Excel".


På dette 1-dags kursus samler vi alle "de gode råd" for de mest brugte prgrammer i Office-pakken, d.v.s. Excel, Word og PowerPoint.


Hvem henvender kurserne sig til?

Gennem vores arbejde har vi erfaret, at mange brugere ikke kender nok til de funktioner, genveje, tips og tricks, som gør arbejdet både sjovere, hurtigere og mere effektivt.

Vi har bevidst gjort kurserne korte – ca. en halv dag pr. program – for at imødekomme den virkelighed, som sikkert kendetegner mange brugere:

•Har allerede arbejdet en del med Office-programmerne – måske i tidligere version

•Har ofte problemer med ”detaljerne”

•En travl hverdag giver ikke plads til at deltage på kurser af flere dages varighed.


Kursusform:

Kursusformen kan aftales individuelt. Det kan eksempelvis være enten som traditionelt kursus, hvor deltagerne arbejder med problemstillingerne på egne computere, eller som præsentation på storskærm med plads til spørgsmål og kommentarer undervejs.


Forudsætninger hos deltagerne:

Det forudsættes, at deltagerne har et grundlæggende kendskab til brug af programmerne, måske fra  tidligere versioner af programmerne.